Vitorlás szakosztály

a Balatonon

A Fitvilág Sportegyesület keretében 2015 tavasza óta működik a vitorlás szakosztály, mely a Balatonon készült fel a szezon vitorlás megmérettetéseire. A szakosztály részt vett a szezon legrangosabb versenyén, a Kékszalag Vitorlásversenyen, s képviseltette magát az Ügyvéd Kupán is. 2017-ben tervezzük egy saját Regatta szervezését jótékonysági céllal, melynek részleteivel időben jelentkezünk.

A Kékszalagról

A Kékszalag maga a balatoni vitorlázás. Egyesíti annak legnemesebb hagyományait, és versenylehetőséget nyújt a legmodernebb technológiával felszerelt hajóknak. Résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival, két napon át egyszerre teszi próbára a vitorlázni tudást, a kitartást és az akaraterőt. A Kékszalag a Balaton és a vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, a Magyar Vitorlás Szövetség legnagyobb  eseménye.

Vitorlázz a Balatonon!

Bár a Balaton nem végtelen, mint az óceánok, de mégis hatalmas. És persze egyedülállóan szép. És mindezt szabadon, a kötöttségektől elszakadva, a gondokat a parton hagyva, a hullámokat, a szelet élvezve átélni százszor intenzívebb élmény, mint a szárazföldről.

Érdekel a vitorlázás?

Ha érdekel a vitorlázás, és szeretnél csatlakozni valamely vitorlás rendezvényhez, ne habozz, kérdezz, mi értesítünk időben.

Érdeklődöm