Programok, rendezvények

A Fitvilág Sportegyesülettel könnyű mozgásban maradni. Rendezvényeinket magas színvonalon tartjuk, s célunk, hogy kicsitől a nagyig mindenki jól érezze magát.

 

napközis fit-kid tábor

NYÁRINDÍTÓ NAPKÖZIS TÁBOR

A szünidő kezdetén június 18-22. között lesz a már hagyományos nagy közös edzőtábor a Hársehegyi úton, ahova szeretettel várunk minden meglévő és leendő tanítványunkat. Osztott csoportban foglalkozunk kicsikkel, nagyokkal, kezdőkkel és haladókkal is.

Helyszín: Hárshegyi út 3., a Lotti and Maxim Montessori Óvoda Sportcsarnoka

Ár: 28.000,- Ft egyesületi tagoknak/ külsősöknek 30.000,- Ft (testvérkedvzemény 10%).

Jelentkezés május 4-ig 10.000,- előleg befizetése mellett.

Május 4. után jelentkezőknek már nem tudjuk biztosítani az egyesületi kedvezményt.

A tábor vezetője: Fekete Annamária, a Fitvilág SE vezetőedzője.
A táborban közreműködő ezdők: Barabás Nóra (akrobatika), Kovács Sári (tánc), Csekő Szandra (fitnesz), Fejes Botond (akrobatika), Darvas Luca (fintesz).

A tábor fókuszában a tánc és az akrobatika lesz. Napi 5 óra edzés: délelőtt 3 óra, délután 2 óra. Az edzés mellett lesz sok játék : számháború, méta, kicsiknek játszóterezés. Meleg ebéd a Filmlabor éttermében, délőlött gyümölcs, délután uzsonna.

Várjuk szeretettel azokat is, akik most szeretnék megismerni az egyesületünket, edzéseinket.

8 + 3 =

Balatonfüredi Fit-Kid verseny közeleg!

Hétvégén újra fit-kid verseny lesz: ezúttal Balatonfüreden a Dance A és a II/B osztály egyéni versenyzői lépnek színpadra.

Kezdés 10.00-kor a Balaton Szabadidő- és Konferencia Központban
Hajrá Fitvilág SE!❣️

ISKOLÁS FIT-KID TANFOLYAM

Heti két alkalommal, kedden és csütörtökön délutánonként iskolás fit-kid tanfolyamot indítunk alsósoknak és felsősöknek, osztott csoportokban. Ugyanitt hip-hop táncórákra, balettre és akrobatikára is van lehetőség egyéb időpontokban egyesületünk szervezésében.

OVIS FIT-KID

Ha ovis korú gyermekeddel szeretnéd megismertetni a fit-kid (gyerek fitnesz) alapjait, fejlesztenéd a mozgáskoordinációját, hajlékonyságát, javítanál erőnléti állapotát, vagy csak egyszerűen szeretnéd megszerettetni vele a mozgást, hozd el hozzánk kedden és csütörtökön 17.00-től 18.00-ig. Várunk Titeket szeretettel!

AKROBATIKA MŰHELY

Pörgesd fel magad és gyere el akrobatika műhelyünkbe. Várunk minden kedves érdeklődőt kezdőtől a haladó szintig. Az edzéseket szertornász edzők tartják és AIR-TRACK segíti. Ne feledd: kedden és csütörtökön 18.00-20.00 Hárshegyi út 3!

SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS

Próbáld ki a határaidat és gyere szálkásítani a Hárshegyi útra. Péczely Ákos és Szigeti Erika várja az izmosodni, erősödni vágyókat tudás-szinttől függetlenül. Itt az ősz, gyertek edzeni és motiválódni: kreatív erősítő gyakorlatokkal és csapatépítő játékokkal várunk szerdán és pénteken 18.00-20.00-ig.