Programok, rendezvények

A Fitvilág Sportegyesülettel könnyű mozgásban maradni. Rendezvényeinket magas színvonalon tartjuk, s célunk, hogy kicsitől a nagyig mindenki jól érezze magát.
napközis fit-kid tábor

TINI FITNESZ

Heti két alkalommal, kedden és csütörtökön 18.00-19.00 óráig tini fitnesz tanfolyamot indítunk 10 éves kortól 18 éves korig, hogy korosztályos környezetben legyél fitt. Mindezt igazán jó, pörgős zenékre, fiatal, szakképzett fitnesz edző irányítása mellett. Az órák eredményeként javul a tartásod, nyúlik az izomzatod, és javul az erőnléti állapotod.

Ne hagyd ki, gyere el egy próbaórára barátaiddal együtt!

Helyszín: Hárshegyi úti sportcsarnok.

Folyamatos jelentkezés. Ha kérdésed van, itt felteheted:

8 + 9 =

Az idei év első Fit-Kid verseny időpontja közeleg!

Március 10.-én 9:30-tól Csongrádon lesz az idei év első országos versenye,  fit-kid Dance B, és Dance Show kategóriákban.

A verseny helyszíne: Sághy Mihály Szakképző Iskola torrnacsarnoka

Hajrá Fitvilág SE!❣️

ISKOLÁS FIT-KID TANFOLYAM

Heti két alkalommal, kedden és csütörtökön délutánonként iskolás fit-kid tanfolyamot indítunk alsósoknak és felsősöknek, osztott csoportokban. Ugyanitt hip-hop táncórákra, balettre és akrobatikára is van lehetőség egyéb időpontokban egyesületünk szervezésében.

OVIS FIT-KID

Ha ovis korú gyermekeddel szeretnéd megismertetni a fit-kid (gyerek fitnesz) alapjait, fejlesztenéd a mozgáskoordinációját, hajlékonyságát, javítanál erőnléti állapotát, vagy csak egyszerűen szeretnéd megszerettetni vele a mozgást, hozd el hozzánk kedden és csütörtökön 17.00-től 18.00-ig. Várunk Titeket szeretettel!

AKROBATIKA MŰHELY

Pörgesd fel magad és gyere el akrobatika műhelyünkbe. Várunk minden kedves érdeklődőt kezdőtől a haladó szintig. Az edzéseket szertornász edzők tartják és AIR-TRACK segíti. Ne feledd: kedden és csütörtökön 18.00-20.00 Hárshegyi út 3!

SAJÁT TESTSÚLYOS EDZÉS

Próbáld ki a határaidat és gyere szálkásítani a Hárshegyi útra. Péczely Ákos és Szigeti Erika várja az izmosodni, erősödni vágyókat tudás-szinttől függetlenül. Itt az ősz, gyertek edzeni és motiválódni: kreatív erősítő gyakorlatokkal és csapatépítő játékokkal várunk szerdán és pénteken 18.00-20.00-ig.

error: Content is protected !!