Edzőink

ismerkedjetek meg velük

Bartáné Fekete Annamária fit-kid edző vagyok.

Már gyermekkoromban ritmikus sport-gimnasztikáztam, s 17 éves korom óta foglalkozom gyerekekkel. 1995-ben végeztem a Testnevelési Főiskola nappali szakedzői szakán, kiváló diplomát szerezve. 8 évig voltam a magyar RG kéziszer válogatott edzője. A Fitvilág SE megkeresésére több 2014 óta foglalkozom a Fit-Kid sportágban gyerekekkel, illetve a versenyzők felkészítésével. Versenyzőim nagyon szép eredményeket értek el egyéni és csoportos versenyeken egyaránt. A ritmikus sportgimnasztikában szerzett tapasztalatommal a fit-kid edzések bővelkednek erőnléti-, illetve rugalmassági gyakorlatokkal egyaránt.

A jövő kis reménységeit játékos formában erősítem és adom át a fit-kid alapjait. Kedden és csütörtökön szeretettel várok minden ovist 16.00-17.00-ig a Hárshegyi úton tartandó ovis tornánkra.

Forduljatok hozzám bizalommal!

+36 (20) 961 56 16

Péczely Ákos vagyok, a Testnevelési Egyetemen végeztem.

Hetedik éve foglalkozom rögbivel, amit egy egyetemi választható tantárgy keretén belül ismertem meg. Kezdetben egy extraligás csapat erőnléti edzőjeként dolgoztam, majd a Magyar Válogatottnál töltöttem be hasonló pozíciót. A rögbi által kapott határtalan boldogságot nem csupán haladók, de kezdők számára is szerettem volna megmutatni.  Negyedik éve foglalkozom rögbi csapatok irányításával, illetve állami gondozott gyerekek sportintegrációjával a rögbi sportban. Mottóm, hogy bármely élethelyzetben legalább egy percem van arra, hogy az általam tanított/edzett gyereket meghallgassam, hiszen lehet azon a kis ráfordított időn számára sok minden múlik.  A 2016-os évtől a Fitvilág SE Rögbi Szakosztályának vezetőjeként, és az egyesület alelnökeként 4 edző bevonásával dolgozunk azért, hogy a jövőben minél több gyerekkel ismertethessük meg ezt a „kultusz- sportot”. Egyre növekvő tömegbázisunkban saját nevelésű korosztályos válogatottak is edzenek, igazi példát mutatva csapattársaiknak. Büszke vagyok arra, hogy a Decathlon jóvoltából saját pályán edzhetnek a gyermekek, és további támogatóink nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az edzéskörnyezetet lépésről lépésre fejlesszék. Ezáltal hozzájárulva, hogy a jövő reménységei hozzájuk méltó helyen fejlődhessenek.

Forduljatok hozzám bizalommal!

+36 (30) 288 99 96

Csekő Szandra (Szasza) vagyok,

Jelenleg fitness-wellness instruktornak és személyi edzőnek tanulok, és fit-kid másod-edző vagyok.
4 évesen a Fradiban kezdtem szertornász pályafutásomat, majd 5 évesen váltottam a fitneszre: Maroshévízi SE sportolója lettem,  és rövid időn belül az első osztályú versenyzők közé kerültem. Mára többszörös diákolimpiai bajnok-, Európa Kupa és diákolimpiai ezüstérmes-, valamint számos Grand Prix verseny győztese vagyok. Számtalan show tánc versenyen is indultam egyénileg és csapatban egyaránt, mely versenyeken szintén Európa Bajnok és kupagyőztesek lettünk. 2009-ben egy sikeres korszakot lezárva egyesületet váltottam és leigazoltam a szolnoki Pelikán SE-be, még abban az évben és utána háromszor Európa Bajnok lett csapatunk. Velük is indultunk pár show táncversenyen, és rendszeresen elhoztuk az első helyezettnek járó díjat egyéniben és csapatban is.

What I love about Rugby??? 

I’m a 28-year-old  Sri Lankan who lives in Budapest and find my way into the excellent enthusiastic Rugby club called FORK in small city call Maglod.
My beloved father was a Pro boxer and he has advanced knowledge of Rugby and many other sports. As a Sri lankan parent push their kids follows the famous sports whether he likes it or not, (  which happens to be the Cricket). Thanks to my father he pushed me to start learning 3 main sport in my life. which is Boxing , swimming, and Rugby?
let’s get back to the main topic, what we love about rugby. when I was 12 years old I nearly weight 76kg and its a way above the average size. I have been bullied, beaten and stolen my lunch money every single day in the school. Days have passed and I did not have any clue what to do. mean time I wanted to pick up a sport which I can play. never the less, Cricket , football and basketball is way above my limits. when I walk to the training, even trainers and head coaches make fun of me. And I beginning to give up looking for a right sport for me.
 One morning I asked my father, and told him I’m fat , ugly and people fun out of me, I have given up, can not find a sport what I like to do in my life. please help me. He told me why don’t you give it a try for Rugby, you are not fat .. you are strong and you can be the powerful man in the feild. People who hate you start to recognise you, start clapping your achievements and EVERYONE HAS A PLACE IN RUGBY , fat , thin , ugly or the size doesn’t matter when it comes to rugby.
on this day, I’m proud to say I have been achieved so many things from Rugby. I have played school competions, club level in few different countires. I’m glad that I can share my knowledge with others and let them make interest in this sport. For me, Rugby isn’t a sport its a Life and a family.

Koltai Péter Balázs vagyok

Egy edző számára szerintem ez az egyik legfontosabb feladat: “Nem csak sportolókat, hanem embereket kell nevelni”

A sport már gyerekkoromban is szerves része volt az életemnek. Sportoló szülők gyermekeként 5 éves koromban kezdtem a versenyszerű úszást egészen 12 éves koromig, akkor szerettem volna egy olyan csapat-sportágat, ahol egy jó közösség tagjaként együtt küzdhetek az eredményekért. Egy év vizilabdázás után 2004-ben ismerkedtem meg a rögbivel: az akkori „Százhalombattai Bulldogok” játékosa, Soós Dániel Velencén megalapította Velencei Kék Cápák rögbi csapatát. Az iskolai előadásukon nagyon megfogott a sport szellemisége, összetettsége, a tisztelet, összefogás, mint alappillére a játéknak és a tény, hogy ebben a sportban tényleg minden testalkatú ember megtalálja a helyét. Az első edzésemen nagyon sok érdekes embert ismerhettem meg és teljesen beleszerettem a sportágba, ahol válogatott kerettag lettem. 2009-ben egy barátommal elkezdtünk gyerek edzéseket tartani Pázmándon. 2010-ben fúzióra léptünk Váczi Péterrel és közös erővel vágtunk neki a bajnokságnak, akkor még u16 os korosztályban Velence-tavi Vikingek néven, ezen felül u12, u14 ben képviseltettük magunkat a diákolimpiákon is. Az első éves nehézségek után a Vikingek megnyerték az u16 os bajnokságot és az onnan kiöregedő játékosok az első évükben megnyerték az u18 as bajnoki címet is. Több játékost delegáltunk a Magyar utánpótlás válogatottakba. 2013-ban részese voltam az u18 magyar válogatott edzői stábjának és ott voltam az Európa bajnokságon, itt ismerkedtem meg és kötöttem szoros barátságot Péczely Ákossal.

A Newport St. Julians Rugby Club játékosaként ismerhettem meg a Walesi rögbit, a szellemiséget és azt, hogyan szövi át a Walesi emberek, gyerekek életét a sport. Ott láttam életemben először a rögbi igazi közösségi erejét.

Rögbisnek lenni számomra azt jelenti, hogy az embernek a világon mindenhol vannak barátai, van egy kapocs ami össze köt.

Edzőként a Budapest Exiles csapatában együtt „küzdök” immáron felnőtt régi játokosaimmal, s Péczely Ákos barátom kérésének habozás nélkül eleget téve idén csatlakoztam a Fekete Oroszlánok Rögi Klub edzői csapatához.

Szeretném folytatni amit anno elkezdtem, szeretném tovább adni a gyerekeknek mindazt a sok élményt, amit a rögbi adott nekem.

Köteles György sportakrobata edző vagyok.

1974-től 1988-ig akrobatikus tornáztam, összesen 5 Világbajnokságon és 4 Európa Bajnokságon indultam. Nyolcszoros magyar bajnok voltam. 8 éve edzősködöm az Építők Sportegyesületben, valamint a Budai Akrobatikus Sportegyesületben. Az évtizedek során szerzett tudásomat igyekszem átadni a jövő reménységeinek. Keddenként a Fitvilág SE által szervezett akrobatika műhelyben felügyelem és tartom az edzéseket 18.00-20.00 óráig.

Sebestyén Tímea táncművész, koreográfus vagyok.

Tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Főiskola balett szakán kezdtem, majd a Budapest Táncművészeti Szakközépiskolában tanultam tovább. Részt vettem a Mu-Terminál első évfolyamában, 2005-ben, jelenleg szabadúszó táncművész vagyok. Rendszeresen dolgoztam együtt a PR-Evolution Dance Company-val, és a Bloom! Dance Collective egyik alapító tagja vagyok.  2010-ben a City című előadás társkoreográfusaként a Jardin d’Europe nemzetközi elismerésében részesültem, 2011-ben pedig Lábán díjjal tüntettek ki. 2008-óta folyamatosan dolgozom a Zadam Társulattal, melyben Zambrzycki Ádám művészeti vezető mellett koreográfus asszisztensként működöm. A Fitvilág SE fit-kid versenyzőinek koreográfiáit javítom, felügyelem.

Szigeti Erika rögbi edző vagyok,

testnevelő tanárként végeztem a Testnevelési Egyetemen.
A sport gyermekkorom óta szerves része az életemnek, 20 évig kézilabdáztam, ebből több évet első osztályú játékosként töltöttem el különböző kluboknál.
A rögbivel 2013-ban ismerkedtem meg Péczely Ákos barátom révén, első körben az állami gondoskodásban élő gyermekek sportba való integrálásába kapcsolódtam be.
Egy éve kezdtem el intenzívebben részt venni a rögbi sport életében. Akkor csatlakoztam az utánpótlás korúak edzésébe, illetve játékosként a Budapesti Medvék Rögbi Klubhoz igazoltam le.
Idén januártól meghívást kaptam a Magyar Női Rögbi Válogatott keretébe.
Édesanyaként külön fontosnak érzem a gyerekek egészséges életmódra való nevelését, mint testileg, mint lelkileg. Hiszek a sport nevelő, személyiségfejlesztő hatásában.
Ebben az egyesületben minden résztvevő tag megérezheti a hovatartozás élményét, úgy funkcionálunk, mint egy nagy család.
Nagyon örülök, hogy együtt “dolgozhatok” fiataljainkkal és edző kollégáimmal.dök” immáron felnőtt régi játokosaimmal, s Péczely Ákos barátom kérésének habozás nélkül eleget téve idén csatlakoztam a Fekete Oroszlánok Rögi Klub edzői csapatához.Szeretném folytatni amit anno elkezdtem, szeretném tovább adni a gyerekeknek mindazt a sok élményt, amit a rögbi adott nekem.