2016. március 20-án vasárnap rendezte egyesületünk a II. FITVILÁG KUPÁT, fit-kid dance, dance show versenyt. A versenyen közel 200 egyéni versenyző 10 egyesület részéről 11 korcsoportban mérte össze tudását, míg a dance show kategóriában 4-5 csapat indult az első és második korcsoportban.

A versenyt a Bianhua Schaolin Kung-fu oroszlántáncosai rossz szellemeket elűző tánca és egyesületünk A kategóriás versenyzői nyitották meg. Jegyes-Tóth Kriszta műsorvezető felkonferálása mellett ezt követően kezdetét vette a verseny, amelynek során az egyesületünk részéről 72 versenyző lépett a szőnyegre és mérhette össze tudását a többi versenyzővel az Uj Darinka által vezetett bírói testület előtt. A versenyszőnyegre lépő gyerekek közül sokan most versenyeztek először, de ennek a terhét könnyítette a nagyszámú szurkolócsapat és a jelen lévő edzők segítsége: Fekete Annamária, Weisz Rebeka, Solner Dani, Kovács Sári, Rádl Rebeka, Szabó Nándi, Kovács Anti, Livadaru Lorand, Kozma Évi, Szabó Dóri és Borlai Sára , valamint a 6 tagú bírói testületben helyet foglaló Borsányi Petra mosolygós tekintete. Az egyéni versenyzők produkciói közötti szünetekben az A és B kategóriás versenyzőink produkciói villantották meg a közönség számára a fit-kid sportág leglátványosabb elemeit, valamint egy Monnalisa gyermekruha divatbemutató szórakoztatta a publikumot. Az egyéni versenyszámokat követően a Dance Show kategóriában színpadra lépő csapat produkciók következtek, és végül a jövő reménységei, az „ovi-kid” kategóriában színpadra lépő óvodás csapataink zárták a versenyt. A hosszú versenynapot nagyon sok szép érem átvételével zárhattuk.

Gratulálunk a helyezetteknek!

Egyesületünk részéről induló versenyzők az alábbi kiszólított helyezéseket érték el:

II. Fitvilág Kupa díjátadók1.a korcsoportban:

Urvölgyi Blanka 2. helyezés

Udvardi Anna 3. helyezés

Jegyes-Tóth Eszter 4. helyezés

Tóth Natália 6. helyezés

1/ b korcsoportban:

Kopári Tekla 6. helyezés

2/a korcsoportbanII. Fitvilág Kupa - díjátadók

Jakubász Janka 1. helyezés

Klausmann Róza 4. helyezés

Mezey Zita 6. Helyezés.

 

2/b korcsoportban:

Szederkényi Kincső 3. helyezés

Vajda Zsófia 4. Helyezés.

3. korcsoportban:

II. Fitvilág Kupa - díjátadókFórizs Bori 2. helyezés

Pásztor Lilien 3. helyezés

Sós Eszter 4. helyezés

Ugrai Száva 5. helyezés

Dózsa Hanna 6. Helyezés.

7. korcsoportban:

Karsai Lili 6. Helyezés.

9. korcsoportbanII. Fitvilág Kupa - díjátadók

Szigeti Orsi 1. Helyezés.

 

 

 

 

 

Dance show kategóriában:

1. korcsoportban

Tavaszi zsongás 5. Helyezés,

Tigrisek 4. Helyezés.

2. korcsoportban:

Up! 5. helyezés

MIKULÁS manói 4. Helyezés.

Azoknak is gratulálunk, akik nem kerültek be az első hat közé. A nagyon nagy számú mezőnyben a verseny izgalma alatt nem könnyű a még sokat gyakorolt elemeket sem tökéletesen teljesíteni. Legközelebb reméljük még többen a dobogón állhatnak a versenyzőink közül!

Ezúton szeretnénk megköszönni a sok segítséget és támogatást a szülők és szponzoraink részéről, amelynek segítsége nélkül nem sikerült volna ilyen színvonalas rendezvényt megvalósítanunk. Köszönjük a WeltAuto támogatását, a Chio, a KUBU, a HAMLET, a Szalontrend, Richtofit, Colibri Fashions, a Star Játszóház felajánlásait, amelyek a gyerekek ajándékcsomagjait gazdagították, a TATAMI SPORT részéről biztosított versenytalajt, az ERGO Ambulance által biztosított orvosi ügyeletet, a TRANS-ORG Kft. segítségét a büfé és bírói asztalok felszerelése kapcsán, a bírók munkájának elismeréseként átadhatott Aklan borokat és Paul Mitchell termékeket, az Alessio Étterem finom pizzáit és salátáit, a Hemingway étterem pástétomait, amelyet a bírókon túl a versenyzőik is megkóstolhattak, a Szentkirályi vizeket, a PÁTRIA Nyomdának a támogatást a plakátok és műsorfüzetek nyomtatásában, köszönjük Jegyes-Tóth Krisztának a rendezvény háziasszonyának az egész napos munkáját és végül de nem utolsó sorban a sok segítséget a szülők részéről a szombati pakolás, teremdíszítés és a vasárnapi verseny során, mind a pénztárban, mind a bírói büfében, mind a versenypást mellett!