Véget ért a 2015.-2016.-os versenyszezon, melyet a június 19.-én a Kolonics György Vízisport Központban megtartott családi nappal zártunk, ünnepeltünk. A családi nap egyik fő eseménye a mindenki által olyannyira kedvelt sárkányhajózás volt, de a különböző csapatépítő vetélkedők, a tombola, valamint a szebbnél szebb csillámtetoválások mind a jókedvet és a felhőtlen szórakozást hívattak megalapozni. 3 bográcsban főtt az étel, a házi finomságok, sütemények méltó kiegészítői voltak a finom ragulevesnek és a kihagyhatatlan paprikás krumplinak. Egyszóval fantasztikus napot tudhatunk magunk mögött, de nem is lehetett volna más befejezése egy ilyen mozgalmas, izgalmakkal és sikerekkel teli szezonnak, melyet a többszörös EB kvalifikáció is bizonyít.

Az elmúlt időszak kemény munkáját, a sok edzést és tanulást mi sem bizonyítja jobban, mint a számtalan dobogós hely, és a többszörös EB kvalifikáció. Az idei Fit-kid Európa Bajnokság 2016. október 29.- 30.-án lesz Hódmezővásárhelyen, a Hódtói Sportcsarnokban.

EURÓPA KUPA egyéni kvalifikáció:

-Ralovich Milla
-Győrfi-Tóth Emese
-Fiala Katica

EURÓPA KUPA csapat kvalifikáció:

-A három Indián
-Jackson5

Felsőbb kategóriába jutott versenyzőink:

B-ből A-ba:Dance-ből B-be:
-Aklan Luca-Udvardi Anna
-Nagy Dorina-Jakubász Janka
 -Pásztor Lilien

Ezúton is gratulálunk minden tanítványuknak, versenyzőnknek az elért sikerekért. Köszönjük mindenkinek a segítséget és munkát!