Hétvégén nem csupán fit-kid versenyzőink mérettek meg, de a Fitvilág SE edzője, Bilics Bence is országos bajnokságon vett részt, sőt remekelt.

A Ferencváros férfi torna szakosztályának versenyzője először debütált az országos szerbajnokságon. Első próbálkozásnak nem volt rossz, hiszen egyből aranyérmet szerzett ugrásban.  

„Még most is nehezen hiszem el, hogy megnyertem az ugrást. Ez volt a debütáló versenyem a szeren, így tartottam egy kicsit tőle, izgultam. Az első ugrást előre begyakoroltuk és mivel nagyon jól sikerült, a másodikra még jobban koncentrálnom kellett. Meglett és most nagyon boldog vagyok.” – mondta az ugrásban aranyérmes Bilics Bence. GRATULÁLUNK, BENCE!

A budapesti Tornacsarnokban megrendezett kétnapos versenyen a Ferencváros tornászai összesen kilenc érmet, köztük négy aranyat, egy ezüstöt és négy bronzérmet szereztek.

Bilics Bencével, tornász edzőnkkel a Hárshegyi úton találkozhattok nyílt akrobatika műhelyünk keretén belül. Itt elsajátíthatjátok az akrobatika alapjait, vagy a már meglévő akrobatika tudásotokat pallérozhatjátok kedden és csütörtökön 18.00 – 20.00-ig. A könnyed, sérülésektől mentes elrugaszkodásról, a magasabb, mégis könnyebb ugrásokról AIRTRACK szőnyegünk gondoskodik. Szakmai segítséget Bencétől a csütörtöki óráinkon kaphattok.

Régóta tervezzük, hogy bemutatjuk Nektek edzőinket, tanárainkat, hogy képet kapjatok egyesületünk szakmai hátteréről, és könnyebben döntsetek egy-egy tanfolyam, sportág választásánál. S bár a hölgytagokkal illett volna a kezdés, Bence rendkívüli hétvégi teljesítménye apropóján most őt ismerhetitek meg először. S ha személyesen is szeretnétek találkozni vele, gyertek el akrobatika műhelyünkbe csütörtökönként.

 

forrás: fradi.hu